25% korting

Theater
Sluit venster x

Niet Schieten! - Tijd voor een Trio

Al jarenlang staan de cabaretiers Arend Edel en Maarten Hennis van Niet Schieten! garant voor lachen, lachen en nog eens lachen. Maar wat doe je als de midlifecrisis begint en je bang wordt dat je niet zo grappig meer bent als je altijd was? Dan is het hoog 'Tijd voor een trio'! Ze zoeken een leuke jonge vrouw en vinden die in de vorm van dertiger Esmee van Kampen. Een dame om van te houden, om mee te pronken en misschien ook wel hun eigen gebreken mee te maskeren. Esmee heeft echter een niet te temperen energie en met een enorme dosis humor gaat ze genadeloos tegen de mannen in. Ze confronteert hen met hun midlifecrisis, maar komt daarbij ook zichzelf tegen.

Een kwetsbaar, herkenbaar en vooral hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, onafhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Tour:

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op maximaal 5 kaarten per VIP-KAART, zolang de voorraad strekt. Kies uw theater uit de tour en kies het gewenst aantal kaarten. Let op: u kunt bestellen tot 1 dag voor de voorstelling. Niet geldig in combinatie met andere kortingen of op reeds gekochte kaarten. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Jaap Reedijk

Praktische informatie

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Cinetree
Film

Bekijk de mooiste, leukste en meest spraakmakende films en documentaires gewoon thuis op de bank!

Lees meer »
Museumtijdschrift
Meer beleven

Goed voorbereid naar het museum met het grootste kunsttijdschrift van Nederland!

Lees meer »
Museumtijdschrift
Meer beleven

Goed voorbereid naar het museum met het grootste kunsttijdschrift van Nederland!

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust