25% korting

Theater Schouwburg Ogterop Meppel 20 apr
Sluit venster x

Westerbork Serenade

Westerbork Serenade, een voorstelling gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een onvoorstelbare verzetsdaad komt tot leven in het theater.

De vader van acteur Edwin de Vries was de bekende joodse toneelleider, regisseur, acteur en verzetsman Rob de Vries. Westerbork Serenade vertelt zijn heldhaftige verhaal.
De voorstelling is een bijzondere familieaangelegenheid: De zoon van Edwin, Sam de Vries (1993) speelt Rob de Vries, zijn eigen opa, in de oorlogstijd. Edwin zelf speelt ook de rol van Rob, maar dan op latere leeftijd, wanneer hij op zijn eigen wonderbaarlijke leven terugkijkt.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op maximaal 5 kaarten, zolang de voorraad strakt. Klik boven aan deze pagina op 'Bestel hier uw kaarten' en kies in het bestelproces het aantal kaarten. Let op: u kunt bestellen tot 1 dag voor de voorstelling. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Bert Nienhuis

Praktische informatie

Locatie: Schouwburg Ogterop
Adres: Zuideinde 70, Meppel
Wanneer: 20 april 2018

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust