25% korting

Muziek
Sluit venster x

Wibi Soerjadi

Nederlands meest succesvolle pianist zit 35 jaar in het vak en dus is het tijd voor een reeks bijzondere jubileumconcerten!

Op 20-jarige leeftijd behaalde Wibi Soerjadi als jongste student van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam zijn master met het hoogst haalbare resultaat: een 10 met onderscheiding. Hij speelde wereldwijd en ontving vele gerenommeerde prijzen en onderscheidingen. Hij weet met zijn indringende en beeldende pianospel een groot publiek te raken en weet als geen ander zowel kenners als minder ervaren luisteraars te imponeren met zijn fabelachtige pianotechniek.

Het programma houdt hij meestal tot op het laatste moment geheim, maar houdt u rekening met het romantische repertoire van meesters als Chopin en Liszt.

Tour


Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op maximaal 5 kaarten, zolang de voorraad strekt. Selecteer uw voorstelling uit de lijst en kies in het bestelproces het aantal kaarten. Let op: u kunt bestellen tot 1 dag voor de voorstelling. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Frank Doornhof

Praktische informatie

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Museumtijdschrift
Meer beleven

Goed voorbereid naar het museum met het grootste kunsttijdschrift van Nederland!

Lees meer »
Museumtijdschrift
Meer beleven

Goed voorbereid naar het museum met het grootste kunsttijdschrift van Nederland!

Lees meer »
Cinetree
Film

Bekijk de mooiste, leukste en meest spraakmakende films en documentaires gewoon thuis op de bank!

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust