GRATIS

Museum Het Spoorwegmuseum Utrecht

Spoorwegmuseum

Ontdek de spannende wereld van het treinreizen in het Spoorwegmuseum!

Thomasweekend

10 t/m 13 mei

In het Hemelvaart weekend is Thomas de Stoomlocomotief te gast! Ontmoet Thomas en zijn vrienden Henry en Emily en natuurlijk De Dikke Controleur. Op speelkleden kan er eindeloos gespeeld en gebouwd worden met Thomas-speelgoed, in de hal zingt u mee met de leukste Thomas musicalliedjes en in de speciale Thomasbioscoop ziet u de nieuwste Thomas-film.


Over Het Spoorwegmuseum

U komt in dit museum ogen tekort voor alle stokoude stoomlocomotieven en beroemde elektrische treinen. Laat u meevoeren in de sprookjesachtige sferen van de Oriënt Express, stap in de lift naar de negentiende eeuw en zie de eerste stoomlocomotief vertrekken of maak een bloedstollende rit langs de stalen monsters van de jaren dertig. Beleef in de Vuurproef een spectaculaire virtuele reis door de treingeschiedenis of ga zelf aan de slag met proefjes en ontdek in het splinternieuwe Techlab hoe de techniek achter de trein werkt.

Bestelinformatie

U bespaart € 17,50 per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Overige info vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen

Meer tips voor een dagje Utrecht?

Bekijk dan onze video De Gids waarin we u meenemen door Utrecht. Langs VIP-KAART locaties die u niet mag missen. En we laten u zien wat er nog meer te beleven is in Utrecht.

Praktische informatie

Locatie: Het Spoorwegmuseum
Adres: Maliebaanstation 16, Utrecht
Telefoonnummer: 030 230 62 06
Website: www.spoorwegmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust