Gratis

Museum Het Spoorwegmuseum Utrecht

Spoorwegmuseum

Ontdek de spannende wereld van het treinreizen in het Spoorwegmuseum!

Baanbrekend Design | '50 jaar NS huisstijl'

t/m 28 oktober 2018

Het zijn bekende kleuren in het Nederlandse landschap: het geel en blauw van de treinen van NS. Ook het bijpassende logo is bij iedereen bekend. Precies 50 jaar geleden introduceerde NS deze nieuwe huisstijl. In de tentoonstelling ’Baanbrekend design, 50 jaar NS Huisstijl’ laat het Spoorwegmuseum zien waarom NS de nieuwe huisstijl invoerde, hoe men tot het alom geroemde logo kwam en waarom het zo succesvol is.


Over Het Spoorwegmuseum

U komt in dit museum ogen tekort voor alle antieke stoomlocomotieven en beroemde elektrische treinen. Laat u meevoeren in de sprookjesachtige sferen van de Oriënt Express, stap in de lift naar de negentiende eeuw en zie de eerste stoomlocomotief vertrekken, of maak een bloedstollende rit langs de stalen monsters van de jaren dertig. Beleef in de Vuurproef een spectaculaire virtuele reis door de treingeschiedenis of ga zelf aan de slag met proefjes en ontdek in het splinternieuwe Techlab hoe de techniek achter de trein werkt.

Bestelinformatie

U bespaart € 17,50 per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Het Spoorwegmuseum
Adres: Maliebaanstation 16, Utrecht
Telefoonnummer: 030 230 62 06
Website: www.spoorwegmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust