Gratis

Museum Het Spoorwegmuseum Utrecht

Spoorwegmuseum

Ontdek de spannende wereld van het treinreizen in het Spoorwegmuseum!

Techlab XL

11 t/m 19 augustus

In deze week draait alles om trein en techniek. Techlab XL draait rond drie thema’s die belangrijk zijn bij de voortbeweging van treinen: stoom, stroom en weerstand. Met spannende demonstraties en een aantal uitdagende proeven wordt de techniek achter de trein inzichtelijk gemaakt. Op het buitenterrein van het museum kunt u op drie verschillende eilanden zelf aan de slag.


Over Het Spoorwegmuseum

U komt in dit museum ogen tekort voor alle antieke stoomlocomotieven en beroemde elektrische treinen. Laat u meevoeren in de sprookjesachtige sferen van de Oriënt Express, stap in de lift naar de negentiende eeuw en zie de eerste stoomlocomotief vertrekken, of maak een bloedstollende rit langs de stalen monsters van de jaren dertig. Beleef in de Vuurproef een spectaculaire virtuele reis door de treingeschiedenis of ga zelf aan de slag met proefjes en ontdek in het splinternieuwe Techlab hoe de techniek achter de trein werkt.

Bestelinformatie

U bespaart € 17,50 per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Het Spoorwegmuseum
Adres: Maliebaanstation 16, Utrecht
Telefoonnummer: 030 230 62 06
Website: www.spoorwegmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust