2 PERSONEN GRATIS

Museum Het Spoorwegmuseum Utrecht

Spoorwegmuseum

Ontdek de spannende wereld van het treinreizen in het Spoorwegmuseum!

Chuggington Doe-Dagen

19 t/m 23 oktober

Chuggington is elke schooldag te zien op RTL. De serie is zo populair dat het maar liefst in 175 landen wordt uitgezonden. Hoog tijd dus om de levende treinen uit de stad Chuggington te ontmoeten! Tijdens de Chuggington Doe-Dagen gaat u op de foto met trein Wilson, is er een Telekids Musicalschool, een enorm speelparadijs, een Chuggington bioscoop, knutselworkshops, schminksessies en nog veel meer!

utrecht doet mee aan de ns-actie, klik hier


Over Het Spoorwegmuseum

U komt in dit museum ogen tekort voor alle antieke stoomlocomotieven en beroemde elektrische treinen. Laat u meevoeren in de sprookjesachtige sferen van de Oriënt Express, stap in de lift naar de negentiende eeuw en zie de eerste stoomlocomotief vertrekken, of maak een bloedstollende rit langs de stalen monsters van de jaren dertig. Beleef in de Vuurproef een spectaculaire virtuele reis door de treingeschiedenis of ga zelf aan de slag met proefjes en ontdek in het splinternieuwe Techlab hoe de techniek achter de trein werkt.

Bestelinformatie

U bespaart tot € 35,- op de entree
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Het Spoorwegmuseum
Adres: Maliebaanstation 16, Utrecht
Telefoonnummer: 030 230 62 06
Website: www.spoorwegmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust