Gratis

Museum Stedelijk Museum Breda Breda

Stedelijk Museum Breda

De trots van Breda voel je in het Stedelijk Museum Breda. Het vertelt over de rijke geschiedenis, de cultuur en de verhalen van deze historische stad in het zuiden.

Quarantaine

1 september t/m 3 februari

Quarantaine is de eerste solotentoonstelling van Robin Uleman. De afgelopen jaren maakte Uleman talloze portretten van zijn vriendin en van zichzelf. Nietsontziend onderzoekt hij daarin de intieme binnenwereld van twee mensen halverwege de veertig. In diezelfde periode ondergaat zijn vriendin een medische behandeling die hun leven ingrijpend beïnvloedt. Ook deze ervaring ontleedt hij in een reeks indringende tekeningen en studies.

Over Stedelijk Museum Breda

Het moderne en uitnodigend stadsmuseum brengt de stadsgeschiedenis tot leven en maakt eigenzinnige tentoonstellingen over geschiedenis en actuele beeldcultuur. In het museum staat de wisselwerking tussen erfgoed, beeldende kunst en beeldcultuur centraal.

Bestelinformatie

U bespaart € 12,- per ticket
Op maximaal 1 ticket per VIP-KAART
Overige info Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen

Beeld: BODYPROXY, Simone Niquille 2016, tentoonstelling Wonderlijk weefsel. Fotograaf: Jeroen Jongeneelen

Praktische informatie

Locatie: Stedelijk Museum Breda
Adres: Boschstraat 22, Breda
Telefoonnummer: 076 529 99 00
Website: www.stedelijkmuseumbreda.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust