Gratis

Museum Stedelijk Museum Breda Breda

Stedelijk Museum Breda

De trots van Breda voel je in het Stedelijk Museum Breda. Het vertelt over de rijke geschiedenis, de cultuur en de verhalen van deze historische stad in het zuiden.

True Beauty - Op de grens van kunst en wetenschap

3 maart t/m 18 augustus

Het gezicht van de wetenschap verandert voortdurend. Nieuwe onderzoeksgebieden, ontdekkingen en technologieën leiden tot een stroom van nieuwe beelden. Soms lijken die op wat we kennen, maar vaker roepen ze verwondering op. In True Beauty ziet u de mooiste beelden uit de wetenschap van de 21ste eeuw. Foto’s, visualisaties en animaties van internationale toponderzoekers worden afgewisseld met het werk van kunstenaars die zich laten inspireren door de wetenschap.


Over Stedelijk Museum Breda

Het moderne en uitnodigend stadsmuseum brengt de stadsgeschiedenis tot leven en maakt eigenzinnige tentoonstellingen over geschiedenis en actuele beeldcultuur. In het museum staat de wisselwerking tussen erfgoed, beeldende kunst en beeldcultuur centraal.

Nog meer beleven in Noord Brabant

Leuke tips over wat u nog meer kan doen met uw VIP-KAART? Bekijk dan de video uit onze online videoreeks De Gids of lees onze blog met daarin locaties die zeker het bezoeken waard zijn.

Bestelinformatie

U bespaart € 12,- per ticket
Op maximaal 1 ticket per VIP-KAART
Overige info Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen

Beeld: BODYPROXY, Simone Niquille 2016, tentoonstelling Wonderlijk weefsel. Fotograaf: Jeroen Jongeneelen

Praktische informatie

Locatie: Stedelijk Museum Breda
Adres: Boschstraat 22, Breda
Telefoonnummer: 076 529 99 00
Website: www.stedelijkmuseumbreda.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust