10% korting

Overnachten Stippentse Hoeve Ledeacker
Sluit venster x

Voor Stippentse Hoeve in Stippentse Hoeve te Ledeacker kunt u telefonisch reserveren via 0485 47 14 85 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Stippentse Hoeve

De Stippentse Hoeve herbergt twee heerlijke gastenkamers. De authentieke langgevelboerderij stamt uit 1740. Destijds was het de eerste woning van het dorp. Daarna is rondom deze hoeve het dorp gesticht.

Hoewel de boerderij in de dorpskern ligt, is deze tot het jaar 2000 in bedrijf gebleven. De huidige bewoners, de familie Kuijpers, zijn er na een grondige renovatie in 2001 komen wonen.

Bij de renovatie is het uiterlijk van de boerderij in oorspronkelijke stijl teruggebracht. Zo is de rieten kap weer terug in het dorpsgezicht. Met de verbouwing van het voormalig stalgedeelte is ook de B&B gerealiseerd.

De Stippentse Hoeve ligt in het Brabantse land in het landelijke dorpje Ledeacker, grenzend aan de Staatsbossen. Er zijn legio mogelijkheden om te fietsen, wandelen of paardrijden.

Nijmegen en Venlo zijn in de buurt en ook een bezoek aan het Zoo Parc, Liberty Parc of de Kasteeltuinen Arcen is makkelijk te ondernemen. Golfen kan op ongeveer 18 kilometer afstand bij golfbaan Bleyenbeek te Afferden (18 holes en 9 holes).

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijs vanaf
€ 79,- per nacht voor twee personen inclusief ontbijt en gebruik van sauna en zwembad. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbeg
repen.

Praktische informatie

Locatie: Stippentse Hoeve
Adres: Dorpsstraat 45, Ledeacker
Telefoonnummer: 0485 47 14 85
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust