10% korting

Overnachten 't Zaanse Koopmanshuis Koog aan de Zaan
Sluit venster x

Voor 't Zaanse Koopmanshuis in 't Zaanse Koopmanshuis te Koog aan de Zaan kunt u telefonisch reserveren via 075 - 631 02 39.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

't Zaanse Koopmanshuis

’t Zaanse Koopmanshuis stamt uit 1694 en is een Rijksmonument. Het typische koopmanshuis telt negen kamers en heeft een besloten binnentuin. Sinds 2008 is het een Bed & Breakfast.

Openluchtmuseum De Zaanse Schans is op steenworp afstand. Hier kunt u molens, een kaas- en klompenmakerij, het molenmuseum, winkels, vijf restaurants, terrasjes, rondvaartboten en een zwembad vinden. Ook kan er in de omgeving volop worden gewandeld, gefietst en gekanood.

U zit daarnaast in de buurt bij vele interessante steden en plaatsjes. Zo zijn Haarlem en Alkmaar makkelijk te bereiken met de trein, is Amsterdam ook op een kwartier afstand en liggen Edam en Monnickendam vlakbij.

Daarnaast kunt u naar het voormalige eiland Marken, ligt Volendam in de buurt en zijn ook de stranden van Castricum en Egmond aan zee in de buurt.

Met de Bankgiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op de reguliere kamerprijzen van
af € 75,- per nacht voor twee personen inclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: 't Zaanse Koopmanshuis
Adres: Lagendijk 52-54 , Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 075 - 631 02 39
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust