2 PERSONEN GRATIS

Museum Teylers Museum Haarlem

Teylers Museum

Bestel nu een combiticket om Teylers Museum en Frans Hals Museum met twee personen gratis te bezoeken.


In het oudste museum van Nederland ziet u een gevarieerde verzameling van fossielen, mineralen, instrumenten, boeken, munten, schilderijen en tekeningen.

Leonardo da Vinci

5 oktober t/m 6 januari

Na spraakmakende exposities van Michelangelo (2005) en Rafaël (2012) in het museum is het nu de beurt aan de meest veelzijdige en beroemdste kunstenaar uit de Renaissance: Leonardo da Vinci. Twee jaar geleden is Teylers Museum begonnen met het realiseren van een oude droom: de eerste grote Nederlandse tentoonstelling van echte tekeningen van Da Vinci. Leonardo’s werk is verspreid over musea over de hele wereld en het is niet gemakkelijk om het in bruikleen te krijgen, maar het is gelukt!

Over Teylers Museum

Teylers Museum in Haarlem opende in 1784 haar deuren en is daarmee het oudste museum van Nederland. Verwacht een gevarieerde verzameling van fossielen, mineralen, instrumenten, boeken, munten, schilderijen en tekeningen. Zo zijn er 25 originele tekeningen van Michelangelo en ook werken van Rembrandt, Rafaël, Goltzius en Claude Lorrain. In het Lorentz Lab gaat u terug in de tijd naar de periode 1909-1928 toen Nobelprijswinnaar Hendrik Antoon Lorentz in Teylers Museum zijn eigen bloeiende laboratorium had. 

Informatie

U bespaart € 21,50
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART
u dient online een tijdslot te reserveren


Praktische informatie

Locatie: Teylers Museum
Adres: Spaarne 16, Haarlem
Telefoonnummer: 023 516 09 60
Website: www.teylersmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust