€ 5,- korting

Musical NDSM Loods Amsterdam 12 apr - 14 mei
Sluit venster x

The Color Purple

The Color Purple vertelt het verhaal van drie zwarte vrouwen en hun zoektocht naar persoonlijk geluk in het zuiden van Amerika in het begin van de twintigste eeuw, een tijd waarin slavernij is afgeschaft maar de gevolgen nog sterk voelbaar zijn. Hoofdpersoon Celie's leven wordt gedomineerd door armoede, misbruik en geweld. Maar Celie maakt zich vrij door haar eigenwaarde te vinden en op te komen voor haar persoonlijk geluk. Ze wordt daarbij geholpen door haar schoonzusje Sofia en door Shug Avery, een rondreizende zangeres. Gedrieën staan zij op tegen een eeuwenoud onrecht.

Het boek The Color Purple won in 1983 de prestigieuze Pullitzer Price. De verfilming van regisseur Steven Spielberg met Whoopi Goldberg en Oprah Winfrey in de hoofdrollen, volgde snel. In 2005 brak het door als musical op Broadway en ontving het elf Tony nominaties. De Nederlandse musical vindt plaats in een pop-up theater dat speciaal gemaakt is voor deze voorstelling!

U ziet de trailer van de Amerikaanse musical

Bestelinformatie

U ontvangt € 5,- korting
Op maximaal 2 tickets per VIP-KAART
Overige kosten € 2,50 transactiekosten
€ 2,- toeslag op vr, za, zo

Bestel hier uw kaarten

Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: NDSM Loods
Adres: Tt. Neveritaweg 15, Amsterdam
Wanneer: 12 april 2018
Tot en met: 14 mei 2018
Website: colorpurplemusical.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

The Color Purple
Musical, Amsterdam

Win kaarten voor de Broadway musical The Color Purple. In Amsterdam.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust