€2,50 korting

Theater Singer Laren Laren
Sluit venster x

Theater Singer Laren

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt bij theater Singer Laren € 2,50 korting aan de kassa voor alle voorstellingen! Kijk hier voor het actuele aanbod. Hieronder vindt u enkele tips per categorie. Het museum bezoekt u gratis.

Cabaret

Lebbis - donderdag 22 maart

Lebbis komt terug naar het theater! En zoals we van hem gewend zijn, is dat met een programma vol scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. In ‘De Bovengrens’ gaat deze cabaretier met u ontdekken wat we doen, waarom en waar het heen gaat. Het is een avond onder vrienden; meanderend over wat vragen gaat hij u verhalen vertellen.

Muziek

Swingin' Harlem - woensdag 4 april

Acht topmusici uit de Nederlandse jazzscene, stand-up comedian Jeffrey Spalburg en anderen nemen u in ‘Swingin’ Harlem’ mee naar de glorietijd van de jazz in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw.

Theater

Wijn - vrijdag 6 april

Vrienden die af en toe een flesje met elkaar opentrekken blijven langer bevriend. Hoewel... Charles en Charlotte ontvangen in hun grachtenpand in Amsterdam oude vrienden voor de jaarlijkse wijnavond. Maar de sfeer is gespannen. Met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel.

Musical

You're the top - woensdag 14 maart

Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl. Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs. Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikt, groeit zijn eenzaamheid. ‘You´re The Top’ schetst een wervelend beeld van zijn levensverhaal en zijn muziek, met in de hoofdrol Paul Groot.

Praktische informatie

Locatie: Singer Laren
Adres: Oude Drift 1, Laren
Telefoonnummer: 035 539 39 39
Website: www.singerlaren.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Singer Laren
Museum, Laren

Hier ziet u nu werken van grote impressionisten en expressionisten als Monet en Gauguin.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust