10% korting

Overnachten Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink Hengelo
Sluit venster x

Voor Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink in Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink te Hengelo kunt u telefonisch reserveren via 074 291 00 66.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink

Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink is gevestigd in een oud theehuis uit 1916 in Hengelo. Dit theehuis maakte deel uit van de wijk Het Tuindorp en gold als het sociale middelpunt. In 1921 kreeg het een extra verdieping.

Sinds 1956 is Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink hier gevestigd, met vijfentwintig stijlvol ingerichte kamers. Het restaurant ’t Lansink is in 2014 door Michelin beloond met een ster. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team werken onder meer met ambachtelijke producten uit de regio.

In de omgeving van Hengelo is veel natuur te vinden. Het Twentse landschap staat bekend om zijn fraaie coulisselandschap, akkers met houtwallen, uitgestrekte bossen en prachtige boerderijen. Dit gebied nodigt uit tot wandelingen en fietstochten.

De stad Hengelo staat bekend als een knusse en moderne winkelstad. Enschede ligt in de buurt en biedt winkelliefhebbers en cultuurgenieters meer opties. Ook het stadje Ootmarsum, met zijn zeer rijke historie, is een bezoekje waard. Evenals het natuurgebied ’t Springendal, kasteel Twickel in Delden, kasteel Singraven en de watermolens nabij Denekamp.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen
vanaf  80,- per kamer voor twee personen exclusief ontbijt. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Tuindorphotel & Restaurant ‘t Lansink
Adres: C.T. Storkstraat 18 , Hengelo
Telefoonnummer: 074 291 00 66
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust