2 voor 1

Muziek Theater Twee Hondjes Hellevoetsluis 29 sep - 21 apr
Sluit venster x

Theater Twee Hondjes

Voor deze geselecteerde voorstellingen krijgt u 2 kaarten voor de prijs van 1!

zaterdag 04 maart 2018: Leonie Meijer, Marijn Brouwers en Merlijn Oerlemans - Bella Italia

De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de geliefde Italiaanse keuken. Hoogste tijd dus voor een verrassingsmenu met de lekkerste Italiaanse topsongs van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Andrea Bocelli, Il Divo en niet te vergeten grote hits die we kennen door versies van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti.

Klik hier om kaarten te bestellenvrijdag 21 april: Joost Botman en Niels van der Gulik - Sound of Silence: The story of Simon & Garfunkel

Met behulp van prachtige muziek, verhalen, anekdotes en beelden uit de roerige jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels levensloop. Met tijdloze hits als Mrs. Robinson, The Sound of Silence, en Bridge over Troubled Water.
 
Klik hier om kaarten te bestellenMet de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 2 kaarten voor de prijs van 1! Klik bij de voorstelling op deze pagina op 'Klik hier om kaarten te bestellen' en kies in het bestelproces tweemaal de kaartsoort ‘BankGiro Loterij VIP-KAART 50%’.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Als het beschikbare aantal is uitverkocht zal er een nieuwe kortingsactie gelden, namelijk €2,- korting per kaart! Kies hiervoor de kaartsoort ‘BankGiro Loterij VIP-KAART’ in het bestelproces. Vergeet niet uw BankGiro Loterij VIP-KAART mee te nemen.


Benieuwd naar het gehele aanbod van dit theater? Klik dan hier.

Praktische informatie

Locatie: Theater Twee Hondjes
Adres: Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis
Wanneer: 29 september 2017
Tot en met: 21 april 2018
Telefoonnummer: 0181 - 310 473
Website: www.theatertweehondjes.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust