€ 2,- korting

Muziek Theater Twee Hondjes Hellevoetsluis 10 sep - 28 apr
Sluit venster x

Theater Twee Hondjes

Met €2,- korting naar voorstellingen in Theater Twee Hondjes!

Donderdag 23 maart: De Meisjes met de wijsjes

De Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocalpopgroep, die haar zangtalent en vierstemmige arrangementen van bekende, Nederlandstalige nummers combineert met een flinke dosis humor.

Bestel hier uw kaarten

Vrijdag 28 april: Vrouw Holland

Er is geen vrouwencabaretgroep die het zó lang wist vol te houden. Vrouw Holland kent geen vedettes,  geen diva’s, het zijn vrouwen die elkaar en zichzelf bruut op de hak durven te nemen en hierin immer onverstoorbaar worden begeleid door pianist Reinout Douma. Twintig jaar Vrouw Holland: twintig jaar vocaal en verbaal cabaretgeweld grof verpakt in gevoelige liedjes en pijnlijke sketches. Ongegeneerd fysiek met ongeremde humor, ironisch koketterend met pijn, verlangens en onzekerheid. 

Bestel hier uw kaarten

Alle voorstellingen met €2,- korting:

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 2,- korting op een regulier entreebewijs. Kies in het bestelproces de juiste kaartsoort. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.


Benieuwd naar het gehele aanbod van dit theater? Klik dan hier.

Praktische informatie

Locatie: Theater Twee Hondjes
Adres: Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis
Wanneer: 10 september 2017
Tot en met: 28 april 2018
Telefoonnummer: 0181 - 310 473
Website: www.theatertweehondjes.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust