Gratis

Museum TwentseWelle Enschede

TwentseWelle

In museum TwentseWelle wordt u verrast met uiteenlopende verhalen over mens en natuur in Twente. Van jagers en verzamelaars tot de maatschappij van nu.

Frankenstein, ik denk dus ik ben - t/m 5 mei

Vanaf zaterdag 24 februari staat TwentseWelle helemaal in het teken van de toekomst vol met kunstmatige intelligentie, augmented reality en virtual reality. Wetenschappers voorspellen dat de technologie de mens in 2060 in alle domeinen de baas is. Hoe zal het zijn om mens in die wereld te zijn? ‘Frankenstein’ stelt vragen, laat voelen, hallucineert en verrast. Als bezoeker ervaart u de wereld van de toekomst.


Over het museum TwentseWelle

Museum TwentseWelle is niet enkel een natuurhistorisch museum, of kunstmuseum, oudheidkamer of techniekmuseum; TwentseWelle is het allemaal en allemaal tegelijkertijd.
Zo vindt u in de oude textielfabriek ‘Het Rozendaal’ niet alleen een stoommachine met de weefgetouwen die hij aandreef, maar ook een opgezette mammoet en een wolharige neushoorn, die in de IJstijd in Twente leefden. Ook ziet u vele voorwerpen over het Twens cultureel erfgoed.

Bestelinformatie

U bespaart € 8,50 per ticket
Op maximaal 1 ticket per VIP-KAART
Overige info Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag gelden
Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen

Praktische informatie

Locatie: TwentseWelle
Adres: Het Rozendaal 11, Enschede
Telefoonnummer: 053 480 76 80
Website: www.twentsewelle.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust