Gratis

Museum Van Abbemuseum Eindhoven

Van Abbemuseum

Dit museum is, met een collectie van ruim 3000 kunstwerken, een van de meest toonaangevende musea op het gebied van hedendaagse kunst in Europa.

30 jaar Heinekenprijs voor de kunst

14 juli t/m 30 september

De Dr. A.H. Heinekenprijs voor de Kunst bestaat dit jaar 30 jaar. Om het bijzondere jubileum te vieren is er een grote jubileumtentoonstelling: er zijn meer dan vijfenzeventig werken te zien van voormalige winnaars, waaronder nieuw werk speciaal gemaakt voor deze gelegenheid. Aan de hand van deze werken wordt deze zomer een deel van de kunstgeschiedenis van Nederland vanaf 1988 tot nu zichtbaar. De diversiteit van het werk wordt direct duidelijk; de oeuvres lopen uiteen van schilderijen, sculptuur, fotografie, grafiek, (video­)installaties tot zelfs design.


Over het Van Abbemuseum

In het Van Abbemuseum zijn sleutelwerken van Picasso, Chagall, Lissitzky en Körmeling te bekijken. Het museum stelt op een experimentele manier vragen over kunst en samenleving, bezoekers worden geprikkeld om hier ook over na te denken.

Informatie

U bespaart € 12,-
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART


Praktische informatie

Locatie: Van Abbemuseum
Adres: Bilderdijklaan 10, Eindhoven
Telefoonnummer: 040 - 238 10 00
Website: www.vanabbemuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust