Gratis

Museum Van Abbemuseum Eindhoven

Van Abbemuseum

Dit museum is, met een collectie van ruim 3000 kunstwerken, een van de meest toonaangevende musea op het gebied van hedendaagse kunst in Europa.

Handelsmerken

t/m 1 juli

De tentoonstelling Handelsmerken is geïnspireerd op de wereldwijde handelsrelaties van Eindhoven en Noord-Brabant in de afgelopen 600 jaar. Ontdek onverwachte verbanden tussen geschiedenissen en objecten uit Afghanistan, Australië, Congo, Frankrijk, Indonesië, Myanmar, Nederland, Nieuw-Caledonië en Singapore. Drie iconen van de handel van Noord-Brabant – de valk, de sigaar en de computerchip –  staan centraal. Zij verschijnen en verdwijnen in verschillende tijden en gebieden. De tentoonstelling brengt het verhaal van de handel terug naar Eindhoven en richt zich op de lokale gevolgen. 


Over het Van Abbemuseum

In het Van Abbemuseum zijn sleutelwerken van Picasso, Chagall, Lissitzky en Körmeling te bekijken. Het museum stelt op een experimentele manier vragen over kunst en samenleving, bezoekers worden geprikkeld om hier ook over na te denken.

Informatie

U bespaart € 12,-
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op vergeet uw VIP-KAART niet mee te nemen

Nog meer beleven in Noord-Brabant?

In onze online videoserie De Gids geven we u tips om nóg meer te beleven met uw VIP-KAART. Kijk onderstaande video voor de leukste uitjes van Noord-Brabant! Of lees het blog voor alle locaties op een rij.


Praktische informatie

Locatie: Van Abbemuseum
Adres: Bilderdijklaan 10, Eindhoven
Telefoonnummer: 040 - 238 10 00
Website: www.vanabbemuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust