2 PERSONEN GRATIS

Museum Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum

Wij adviseren om gratis tickets te reserveren i.v.m. drukte en de kans dat het museum vol is.


Het Van Gogh Museum in Amsterdam heeft de grootste verzameling werken van Van Gogh ter wereld. Tijdens de tentoonstelling Van Gogh & Japan, mag u gratis een introducé meenemen. Nu met gratis multimediatour!

Van Gogh & Japan

Vincent van Gogh is nooit in Japan geweest. Hij leerde het land kennen door de Japanse prenten die hij gretig verzamelde en tot in detail bestudeerde. De exotische voorstellingen met ongewone composities en felle kleurvlakken inspireerden hem. Van Gogh begon Japanse prenten na te schilderen om ze beter te begrijpen. Vincent ontwikkelde een 'Japanse blik' die zijn eigen werk ingrijpend zou veranderen. Wat was die Japanse manier van kijken? U ontdekt het in de tentoonstelling Van Gogh & Japan.


Over het Van Gogh Museum

Ruim 200 schilderijen, 500 tekeningen en 750 brieven van Van Gogh zijn te zien in het Van Gogh Museum, waaronder Zonnebloemen, De aardappeleters, Tuin met geliefden, De slaapkamer en ook zijn bekende Zelfportret. Dit museum vertelt als geen ander het verhaal van de wereldberoemde Nederlandse schilder.

Bestelinformatie

U bespaart € 18,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART

Voorbij de rij? Reserveer hier uw tickets

Beeld: Jan Kees Steenman

Praktische informatie

Locatie: Van Gogh Museum
Adres: Museumplein 6, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 570 52 00
Website: www.vangoghmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust