GRATIS

Museum Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum in Amsterdam heeft de grootste verzameling werken van Van Gogh ter wereld. Let op! Tickets voor het Van Gogh Museum zijn alleen online verkrijgbaar. Bestel uw tickets hier.

Van Gogh Droomt

27 juli t/m 6 januari 2019

'Van Gogh droomt' is een verhalende installatie die je meeneemt in Van Goghs hoofd. Hij maakte in 1888 een emotionele reis van Parijs naar Arles, in het zuiden van Frankrijk. Je ziet wat Vincent zag, en voelt wat hij voelde tijdens één van de belangrijkste perioden in zijn leven. Het is een reis vol inspiratie en schoonheid, maar ook vol twijfel en verwarring.

Over het Van Gogh Museum

Ruim 200 schilderijen, 500 tekeningen en 750 brieven van Van Gogh zijn te zien in het Van Gogh Museum, waaronder de Zonnebloemen, De aardappeleters, Tuin met geliefden, De slaapkamer en ook zijn bekende zelfportret. Dit museum vertelt als geen ander het verhaal van de wereldberoemde Nederlandse schilder.

Bestelinformatie

U bespaart € 18,- per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Praktische informatie

Locatie: Van Gogh Museum
Adres: Museumplein 6, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 570 52 00
Website: www.vangoghmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust