20% korting

Cabaret De Reggehof Goor 23 mrt
Sluit venster x

Ga naar www.reggehof.nl

Pieter Verelst & Anne Neuteboom

De toekomst van de cabaret staat deze avond op de planken in De Reggehof. Pieter Verelst en Anna Neuteboom zijn beide winnaar van het cabaretfestival Cameretten: een ticket naar een gouden toekomst! Eerdere winnaars zijn Herman Finkers, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Hans Teeuwen, Patrick Laureij, René van Meurs, Ronald Goedemondt en Daniël Arends.

Pieter Verelst

Verelst speelt een stuk uit zijn voorstelling ‘Mijn broer en ik’. De jury van Cameretten schreef hierover: "Pieter vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit. Hij zit lekker in zijn energie en maakt goed gebruik van zijn atletische lichaam. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud.” 

Anne Neuteboom 

Neuteboom speelt een stuk uit haar voorstelling 'Kijk haar gaan'. Inmiddels is het grote mensenleven begonnen en is ze niet langer de millennial met een bijbaan in de supermarkt. Het leven gaat serieus leuk worden! Ze heeft zich één ding voorgenomen: vanaf nu doet ze alleen nog maar dingen die ze zelf leuk vindt. Toch?


Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op maximaal 2 kaarten
. Klik boven aan deze pagina op 'Bestel hier uw kaarten' en kies in het bestelproces het aantal kaarten. Voer daarna de actiecode BGLVIP2017 in. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Roxanne Hellevoort

Praktische informatie

Locatie: De Reggehof
Adres: De Hofte 5, Goor
Wanneer: 23 maart 2018
Telefoonnummer: 0547 - 284 880
Website: www.reggehof.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Ronald Snijders en Pieter Jouke - De staat van verwarring
Cabaret, Goor

De Staat van Verwarring is een anti-talkshow met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In Goor.

Lees meer »
Fataal de musical
Musical, Goor

Een aangrijpend verhaal over zinloos geweld en de gevolgen daarvan. In Goor.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust