20% korting

Film Nederlands Film Festival Utrecht 1 okt - 10 jun
Sluit venster x

Ga naar www.pathe.nl

NFF: Verrassend Nederlands!

Na het Nederlands Filmfestival gaat het feest gewoon door! Want voortaan organiseert het NFF vier keer per jaar een NFF Special onder de noemer Verrassend Nederlands in zes Pathé-bioscopen: Groningen, Zwolle, Nijmegen, Maastricht, Breda en Den Haag.

Programma - 22 april, 11.00 uur

La Holandesa - trailer

Een toevallige ontmoeting tussen een Nederlandse vrouw en een Chileens jongetje ontvouwt zich in een ontwapenend avontuur door het adembenemende landschap van Chili. 

Escher – Het Oneindige Zoeken - trailer

Escher’s persoonlijke documenten zoals brieven en dagboeken geven een prachtig beeld van wie hij was, wat hij dacht, voelde en waar hij naar op zoek was. Door in de huid van Escher te kruipen, leren we deze geweldige grafische kunstenaar kennen en begrijpen. Unieke persoonlijke foto’s en filmfragmenten geven samen met zijn eigen woorden een enorme diepgang aan deze film. 

De Matchmaker - trailer

Wanneer haar online dating video ‘per ongeluk’ viral gaat, gaat er zowel voor levensgenieter Chris als zijn moeder Marja, een nieuwe wereld open. Die van het daten….

Bestelinformatie

U ontvangt 20% korting
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Kies 20% korting ticket
U bespaart € 3,50 per ticket

Bestel hier uw tickets

Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Nederlands Film Festival
Adres: Vinkenburgstraat 19 bis, Utrecht
Wanneer: 1 oktober 2017
Tot en met: 10 juni 2018
Telefoonnummer: 030 - 230 3800
Website: www.filmfestival.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust