10% korting

Overnachten Villa Rozenhof Almen
Sluit venster x

Voor Villa Rozenhof in Villa Rozenhof te Almen kunt u telefonisch reserveren via 0575 43 33 07 .

Kijk hier voor openingstijden van de kassa en telefonische bereikbaarheid.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Villa Rozenhof

Villa Rozenhof ligt in de Achterhoek, in het pittoreske dorpje Almen. De omgeving is zeer landelijk met afwisselend bossen en weilanden, waardoor er volop wandel- en fietsmogelijkheden zijn.

De luxe villa ziet uit op  de het drukbevaren Twentekanaal, het riviertje de Berkel ligt 2 km verderop, waar men uitstekend kan kanoën of waterfietsen. Een boottocht met de Berkelzomp voert door een prachtig deel van het Achterhoekse landschap, het gezellige dorpje Almen leent zich goed voor lopen over de markt en een drankje bij een van de cafeetjes. De oude Hanzestad Zutphen, met haar winkels en historische gebouwen, ligt tevens in de buurt voor een dagje weg.

Ook als u besluit bij Villa Rozenhof te blijven, zult u zich prima vermaken. Geniet met mooi weer van het zonnetje in de grote tuin, of kruip met koud weer met een goed boek voor de openhaard of kom tot rust in de sauna.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere prijzen vanaf 90,- voor twee personen per nacht, inclusief ontbijt en gebruik van de sauna. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: Villa Rozenhof
Adres: Scheggertdijk 47, Almen
Telefoonnummer: 0575 43 33 07
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust