25% korting

Musical Zaantheater Zaandam 27 mei
Sluit venster x

Ga naar zaantheater.nl

Hans & Grietje de Musical

Een suikerzoet sprookje 4+

Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje? Na betoverende sprookjesmusicals als Roodkapje, Rapunzel is dit jaar Sneeuwwitje aan de beurt!

Het verhaal

Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaarsduo oprecht of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

De acteurs

De rol van Grietje wordt gespeeld door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen), die we kennen van eerdere sprookjesmusicals, natuurlijk terug in deze voorstelling met een suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en swingende meezingliedjes.

Verkleedwedstrijd

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op maximaal 2 eerste rang kaarten per VIP-KAART. Bestel uw tickets via bovenstaande link en gebruik promotiecode ‘BGLZT1718’. Niet geldig in combinatie met andere kortingen of op reeds gekochte kaarten. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 27 mei 2018
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: zaantheater.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust