Gratis

Museum Zeeuws Museum Middelburg

Zeeuws Museum

Bekijk de verzameling Zeeuws erfgoed: van wandtapijten tot streekdracht en van archelogische vondsten tot hedendaagse kunst.

Zeeuws Museum x Das Leben am Haverkamp

t/m 5 mei 2019

Veertig bezoekers van het Zeeuws Museum kregen in juli 2017 de vraag een collectiestuk te omschrijven zonder te weten wat het precies is. Het ontwerperscollectief Das Leben am Haverkamp maakte vervolgens, alleen aan de hand van deze omschrijvingen, 40 nieuwe kunstobjecten. In een volledig grijze ruimte ziet u het sprookjesachtige resultaat: van een bizar grote roze jas tot een gouden kogels achterlatende baby. Met een druk op de knop hoort u het geluidsfragment waar de artiesten het mee moesten doen.


Over het Zeeuws Museum

Leer alles over de Zeeuwse identiteit en cultuur in het Zeeuws Museum. In de permanente tentoonstelling 'Dit is Zeeland', wars van chronologie en conventies, ziet u vele perspectieven op de cultuur en geschiedenis van provincie. Honderden collectiestukken vertellen een verhaal over Zeeuwen door de eeuwen heen. Levens op het (ei)land en op zee, in vrede en in oorlog, aan de macht en in de luwte, leeg en overbevolkt.

Informatie

U bespaart € 11,- per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen op vertoon van uw VIP-KAART

Foto: Pim Top

Praktische informatie

Locatie: Zeeuws Museum
Adres: Abdij 3-4, Middelburg
Telefoonnummer: 0118 - 65 30 00
Website: www.zeeuwsmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2019 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust