OP=OP

Museum Zuiderzeemuseum Enkhuizen 3 jun

Zuiderzeefood

Op zondag 3 juni vindt er een BankGiro Loterij Open Dag plaats in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Wij nodigen u hiervoor graag uit - samen met maximaal drie introduc√©s. Centraal deze dag staat 'Zuiderzeefood': hedendaagse gerechten met producten van vroeger, toen het IJsselmeer nog de Zuiderzee was. Wat denkt u van een 'watergruwel-smoothie'?


In het Zuiderzeemuseum komen de verhalen van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden tot leven. Zie, hoor, voel, proef en ruik het dagelijkse leven van voor 1932, toen door de Afsluitdijk de Zuiderzee werd afgesloten en het IJsselmeer ontstond. In het binnen- en buitenmuseum staan authentieke panden zoals een kerk, winkels, een visrokerij en woonhuizen uit het voormalige Zuiderzeegebied. Medewerkers tonen het dagelijks leven en historisch ambachten uit die tijd.

Programma zondag 3 juni

  • Drankje naar keuze
  • Proeverijtje Zuiderzeefood
  • Elk kwartier start een rondleiding door het buitenmuseum

Het Zuiderzeemuseum is op zondag 3 juni geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Als u zich hieronder aanmeldt, dan ontvangt u op 25 mei uw uitnodiging per e-mail.

Ja, ik wil graag naar de Open Dag in het Zuiderzeemuseum!

Wij verzoeken u alleen aan te melden als u zeker weet dat u aanwezig kunt zijn op zondag 3 juni 2018. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Praktische informatie

Wat: Zuiderzeefood
Waar: Zuiderzeemuseum, Enkhuizen, Wierdijk 12-22
Wanneer: 3 juni 2018

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Zuiderzeemuseum
Museum, Enkhuizen

In het Zuiderzeemuseum ervaart u het wonen en werken rondom de Zuiderzee van voor 1932.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2018 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust